feb 6

Radonmätning 19/2

Bredablick kommer genomföra en radonmätning i föreningen och de har valt ut vilka lägenheter radonmätningen skall utföras i.
Utvalda lägenheter har vid detta tillfälle fått en informationslapp i brevlådan som berättar när Bredablick kommer komma ut och placera radonpuckarna.

Utplacering av radonpuckarna kommer att ske under februari månad och tar cirka 5 minuter per lägenhet. Om lägenhetsinnehavaren inte skulle vara hemma vid tillfället kommer puckarna att lämnas i brevlådan tillsammans med en anvisning om hur puckarna skall placeras. Det blir då upp till lägenhetsinnehavaren att på egen hand placera ut puckarna.

Mätningen kommer att ombesörjas den 19/2 mellan kl 08:00-10:00. Denna infon har gått ut till de boende. Mätningen skall pågå i minst 2 månader. Lägenhetsinnehavaren kommer att aviseras ca 2 veckor innan insamlingen av radonpuckarna sker. Om lägenhetsinnehavaren inte är hemma vid insamlingstillfället kommer ett förfrankerat kuvert lämnas i brevlådan och lägenhetsinnehavaren får på så sätt skicka in puckarna på egen hand.  

Vid frågor ber vi er maila oss på Styrelsemailen.