Gästlägenhet

Varje hushåll har rätt att boka BRF Skrovets gästlägenhet i upp till fem dygn. Dagarna kan vara utspridda eller sammanhängande, men maximalt får fem framtida dagar vara inbokade. Ett hyrt dygn är från kl 14.00 den ena dagen till kl 12.00 dagen efter.

Avbokning av lägenheten måste ske senast fem dagar före bokningsdatum annars utgår full debitering. Betalning för bokade dygn debiteras kvartalsvis via avgiftsavin.

Lägenheten

Lägenheten ligger på Isbergs gata 10 A, en halv trappa upp, och består av två enkelsängar, en hopfällbar extrasäng, matbord och stolar. Täcken och kuddar finns att låna, de ligger i de svarta tvättkorgarna, men sänglinne och handdukar får gästerna ombesörja själva samt övriga förbrukningsvaror som till exempel toalettpapper. I köket finns utrustning för sex personer enligt inventarielista.

Uthyrning

Gästlägenheten kan hyras till en kostnad av 250 kr per dygn.

Städning av lägenheten och disk av använd utrustning ombesörjes av den som hyrt lokalen.
Dammsugare och övrigt städmaterial finns i städskåpet. Hela lägenheten ska städas och sopor slängas innan nyckeln återlämnas.

  • Rökning är inte är tillåten.
  • Pälsdjur får inte vistas i lokalen.
  • Köket är av typen ”mini” med kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare och vattenkokare. Vid övernattning finns alltså förutsättningar för att laga frukost, men inte för annan typ av matlagning.
  • Medlemmen som hyr lokalen är ansvarig för skador i inredning och utrustning, som uppstått under hyrestiden. Styrelsen vill att ni meddelar om någonting inte är som det ska i lägenheten.

Bokning

Gästlägenheten bokas i ett schema som nås via denna länk. Bokningssidan kan även nås via menyn ”Kontakt” överst till höger på denna sida.

Ansvarig för uthyrningen är styrelsen i Brf Skrovet, som är tillgänglig på mejladressen gastlagenheten@brfskrovet.se.
Mailen läses normalt var tredje dag. Får du inget svar kan du söka kontakt med styrelsen direkt, se kontaktuppgifter här på hemsidan eller i respektive trappuppgång.

Medlemmen bekräftar uthyrningen genom att besvara ett mejl, som innehåller ett bifogat kontrakt.

Nyckelutlämning

Nyckel får medlemmen i normalfallet tillgång till via instruktioner i kontraktet. Vid avresan återställer medlemmen nyckeln.