apr 11

Nyhetsbrev Brf Skrovet – Kvartal 1, 2024

Hej alla grannar!

Hoppas att alla haft en trevlig Påsk och några dagars välförtjänt ledighet. Första kvartalet har passerat och med det även vintern. Nu har vi dessutom fått några fina vårdagar att njuta av och att gå ut på innergården är en fröjd tack vare våra fina blommande träd.

Nedan kommer lite kort uppdatering på det som är mest aktuellt just nu.

Årsstämma och motioner

Årsstämman kommer att hållas den 15 maj kl 18:00 och vi hoppas på ett så högt deltagande som möjligt. Det kommer att bjudas på tilltugg och kaffe. Om du kommer på stämman och har några allergier/specialkost får du gärna maila detta till styrelsen@brfskrovet.se.

Har du någon motion du önskar ska tas upp på stämman behöver den inkomma till styrelsen senast den 15 april och det går lika bra att maila som att lämna en lapp i styrelsens brevlåda på Isbergs Gata 4.

Telia

Vissa medlemmar har haft problem med stabiliteten och uppkopplingen på deras internet samt tv-utbud. Från styrelsens håll har vi felanmält detta till Telia och upplevelsen är att det blivit bättre. Skulle någon ha problem med internet eller TV är det viktigt att man gör en anmälan till Telia så att dom kan logga det och felsöka.

OVK (Obligatorisk ventliationskontroll)

I höstas genomfördes en kanalrensning och nu till våren ska vi göra en OVK i samtliga lägenheter för att säkerställa att bland annat inomhusklimatet är på rätt nivå och även för att spara energi. Mer info om detta kommer inom kort.

Balkonger mellan Isbergs Gata 10 och Isbergs Gata 6

Under våren kommer föreningen att göra underhållsarbete på balkongerna mellan Isbergs Gata 10 och Isbergs Gata 6 då dessa är extra utsatta för väder och framför allt vind pga. deras position. Mer info om detta kommer till dom som är påverkade under våren.

Hjärtstartare

Vi som förening vill gärna ta ansvar för både våra medlemmars välbefinnande och trygghet men även för våra grannar och andra människor i vår omgivning. Vi har därför investerat i en hjärtstartare som vi placerat bredvid postboxen ute på innergården. Placeringen är sådan så att alla ska kunna komma åt hjärtstartaren, oavsett om man bor i vår förening eller ej. Titta gärna på hjärtstartaren samt hur man använder den så att ni är förberedda vid en eventuell nödsituation.

Hoppas att alla har en fortsatt fin vår och att vi ses på årsstämman den 15 maj!

/Styrelsen