Gästlägenhet

OBS! Gästlägenheten inte tillgänglig för uthyrning från den 26 februari 2018 till den 30 mars 2018.

Varje hushåll har rätt att boka Brf Skrovets gästlägenhet upp till fem dygn, i följd eller separata dagar spelar ingen roll. Ett hyrt dygn är från kl 14.00 den ena dagen till kl 12.00 dagen efter.

Avbokning av lägenheten måste ske senast fem dagar före bokningsdatum annars utgår full debitering. Betalning för bokade dygn debiteras kvartalsvis via avgiftsavin.

Under jul och nyårshelgen går lägenheten inte att boka på vanligt sätt. För att anmäla ditt intresse för dessa helger skickar du istället ett e-mail till gastlagenheten@brfskrovet.se mellan den 15/11 och 1/12. Finns flera intressenter så hanteras det genom lottdragning. Besked från dragningen lämnas omkring den 5/12.

Lägenheten

Lägenheten ligger på Isbergs gata 10 A, en halv trappa upp, och består av ett rum med ett minikök samt handikappanpassad toalett. Den används även för brf Skrovets styrelsemöten. I rummet finns en bäddsoffa för två personer, en hopfällbar extrasäng, matbord och stolar. Täcken och kuddar finns att låna, de ligger i de svarta tvättkorgarna, men sänglinne och handdukar får gästerna ombesörja själva samt övriga förbrukningsvaror som till exempel toalettpapper. I köket finns utrustning för sex personer enligt inventarielista.

gast_lgh

Uthyrning

Gästlägenheten kan hyras till en kostnad av 250 kr per dygn.

Städning av lägenheten och disk av använd utrustning ombesörjes av den som hyrt lokalen.
Dammsugare och övrigt städmaterial finns i städskåpet. Hela lägenheten ska städas och sopor slängas innan nyckeln återlämnas.

  • Rökning är inte är tillåten.
  • Pälsdjur får inte vistas i lokalen.
  • Köket är av typen ”mini” med kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare och vattenkokare. Vid övernattning finns alltså förutsättningar för att laga frukost, men inte för annan typ av matlagning.
  • Medlemmen som hyr lokalen är ansvarig för skador i inredning och utrustning, som uppstått under hyrestiden. Styrelsen vill att ni meddelar om någonting inte är som det ska i lägenheten.

BOKNING

Gästlägenheten bokas i ett schema som nås via denna länk. Bokningssidan kan även nås via menyn ”Kontakt” överst till höger på denna sida.

Ansvariga för uthyrningen är styrelsesuppleanterna Kamile Ceylan och Östen Rosvall, som är tillgängliga på mejladressen gastlagenheten@brfskrovet.se.
Om kontakten av någon anledning inte fungerar kan de eventuellt nås per telefon: 073-092 27 00 (Kamile Ceylan) eller 070-600 47 86 (Östen Rosvall). Får du inget svar kan du söka kontakt med styrelsen, se kontaktuppgifter här på hemsidan eller i respektive trappuppgång.

Medlemmen bekräftar uthyrningen genom att besvara ett mejl, som innehåller ett bifogat kontrakt.

Nyckelutlämning

Nyckel får medlemmen i normalfallet tillgång till via instruktioner i kontraktet. Vid avresan återställer medlemmen nyckeln.